Κυριακή, Αυγούστου 26, 2012

Κι άλλοι… Πνευματικοί!

Η ανάρτηση αυτή αποτελεί συνέχεια της προηγούμενης, που είχε τίτλο Πόσους Πνευματικούς αντέχουμε μέσα μας; και αντικείμενο τα ρατσιστικής βίας επεισόδια της Κορίνθου, με προεξάρχοντα τον "πνευματικό" άρχοντά της. Όπως σημείωνα σ' εκείνη την ανάρτηση, «Κόρινθος, δυστυχώς, [είναι] κάθε γωνιά της πατρίδας μας, στην οποία άνετα μπορούν να καταπλέουν, να καταλαμβάνουν και να βρομίζουν τα θρασίμια, οι λέρες, οι υπάνθρωποι». Και ιδού, Κόρινθος είναι σήμερα (και) η Νέα Μανωλάδα της Ηλείας.

Ηλεία: Βασανισμός μετανάστη που σοκάρει — Τον έσερναν με το αυτοκίνητο για 1 χιλιόμετρο!

Εικόνες φρίκης εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι στην περιοχή της Νέας Μανολάδας όταν ένας 30χρονος από την Αίγυπτο κακοποιήθηκε και βασανίστηκε από δύο κατοίκους της περιοχής. Ο άτυχος 30χρονος μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας, ενώ οι δύο κάτοικοι της περιοχής συνελήφθησαν από άντρες του Αστυνομικού Τμηματος Βάρδας.

Σύμφωνα με τo patrisnews.com, οι δύο άντρες, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες επιτέθηκαν στον 30χρονο Αιγύπτιο, ενώ στη συνέχεια τον "μάγκωσαν" στην πόρτα του αυτοκινήτου τους και τον έσυραν στο δρόμο για περίπου ένα χιλιόμετρο.

Ο άτυχος αλλοδαπός μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένος στο Κέντρο Υγείας της Βάρδας ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν και το τρίτο, επίσημα καταγεγραμμένο, περιστατικό βίας με θύματα τους αλλοδαπούς μετανάστες που διαμένουν στην περιοχή, ενώ για πρώτη φορά, σε τέτοιο περιστατικό, εμπλέκεται μετανάστης από την Αίγυπτο.

Νέα Μανωλάδα: Ο τόπος όπου ευδοκιμούν οι «Άγριες Φράουλες», όπου συμφύρονται οι «φράουλες» με το «αίμα». Γνωστά πράγματα όλα αυτά…

Μην ψάχνετε τη Νέα Μανωλάδα στην Ηλεία. Κάπου δίπλα σας βρίσκεται! (Όπως κι οι Πνευματικοί, εξάλλου!)

Δυστυχείτε!